Ingen Drama

Idag va det ingen drama, så jag va med på bilden istället. Vi ritade kroki, som faktiskt va rätt roligt. Sen fick vi rita valfritt. Jag ritade 2 ögon och en tjej ;)

Snygga ben!

Gymmet idag. Körde Indoor Walking. Va kul. Men han om höll i passet hade såååå snygga ben så de inte va sant! Shiet asså! Jag typ dog och kunde typ inte låta bli att kolla typ 4 gånger per minut. Haha, detta inlägger handlade bara om hans ben. Men dom va så otroligt snygga!

Dålig uppdatering.. igen

förlåt, men det har hänt massa saker, som t ex massor av läxor, fått en till garderob osv. Därför har jag inte kunnat blogga så mycket. Men några inlägg har ni ju fått. Jag kanske ska fortsätta så här lite lågt. Men vi får se.

Jag har nästan slutat rita på mej själv ;) Jag har typ bara ett namn på mitt finger nu. Men det va inte jag som skrev det, så skyll inte på mej. Iallafall va det ridning idag. Det va ganska tråkigt. Men lite får man ju överleva. Hoppas jag... Men jag längtar så in i helvette mycket till ridlägret i sommar!

Sweeney Todd<'3

Har precis sett Sweeney Todd. Den är asbra! Fast blodet är värsta fake. Men det gör inget. Den är inte ett dugg läskig, men sorglig och lite äcklig sådär. Så värt att se den asså!

Ett tips!

Jag har ett tips om man vaknar mitt i natten och man känner att man fortfarande är lite trött. Öppna inte ögonen!!! Låt dom va stängda och bara försök sova! Funkar alltid för mej, men sen om jag öppnar ögonen så blir jag pigg och kan inte sova.


Middag hos mormor i morgon

I morgon ska jag iväg på kvällen och äta middag med mormor och Anders. Kommer bli supermysigt.

Nu har jag också bestämt mej för att bli lolita. Strumpor fixade, snart blir det en klänning i textilen och ska önska mej en sån av min moster, som hon gjort själv. Hon är jätteduktig.

www.stickfrossa.blogspot.se <--- hennes blogg, värt en titt!

Dålig Uppdatering

Jag har haft jättedålig uppdatering dom senaste 2 dagarna. Jag har varken haft lusten eller orken att skriva ett inlägg. Jag letat efter fina lolita-klänningar. Lägger antagligen upp en eller två bilder på någon klänning jag ska spara till.

Vilken stil?

Vilken stil tycker ni är finast/sötast? 1, 2 eller 3?






Hiss eller diss?

Zebra-mönstrade tygskor, Hiss eller Diss?


Jag idag

Jag och Liv gick och köpte glass efter Salem. Det har kommit en ny. Nämligen en Hello Kitty-glass. Den va jättegod!




Almost Alice

Jag köpte en skiva på Bengans. Nämligen Almost Alice!
Rekomenderar den!

169:- på Bengans


Salem Al Fakir

Vid 4 va jag och kollade på Salem Al Fakir på Bengans. Han va rolig och jag såg Lollo som jag kände igen från bdb. Salem spelade 2 låtar och sen fick man vänta i en jättelång kö för att få autograf! Nu kommer bilder!



ITS MY SHOE!





Ska iväg

Nu ska jag snart iväg till Bengans och se Salem Al Fakir! Ska bli roligt! Jag ska möta Liv och Alice där.
Jag ska ta med mitt presentkort, men jag ska nog inte köpa Salems skiva. För han är inte den bästa artisten som finns. Men såklart han är söt. Jag skriver mer när jag kom hem.
Puss
PS. Tar med kameran!

Dålig uppdatering

Förlåt för dålig uppdatering idag. Men jag har ridit och dessutom måste jag plugga rejält mycket till svampis-provet som blir av i morgon. Det är inte direkt så att jag längar. Vi ses i morgon!

Pangkakor

Nu ska jag göra pangkakor tills i morgon! Vi ska ha gymnastik vid bergsjön. Jag är inte så vig eller graciös så det blir väll en utmaning. Men jag kan hjula och så!

Mina ögon

Tänkte lägga upp en liten bild på mina ögon. För mina kompisar har sagt att dom är fina. Tycker du det?
Som alla ser så har jag en liten "prick" i pannan. Jag kan berätta att den är från när jag var liten och hade vattkoppor(stavning?)


Har varit i stan och shoppat!

Har precis kommit tillbaka från stan, har nämligen varit nere och shoppat! Jag köpte massor av fina grejer. Både saker jag behöver och sånt som är helt onödigt men som jag ändå inte kunde låta bli att köpa. Jag hade ju ända båda presentkort på Shock och 500kr.

Detta har jag köpt(textat)

4 plastarmband från Shock - 2kr/st
Vantar från Xplosion - 79kr
Mascara från Åhlens - 125kr
Strumpor från Shock - 149kr
Fakeögonfransar från Shock - 69kr


Detta har jag köpt(foto)


Plastarmband


Vantar


Mascara(orkade inte rotera)


Strumpor(ska sy fast tyll)


Ögonfransar

Bubbleroom

Jag har hittat en jättefin topp på bubbleroom.se. Den är stor och har fint möster och fin färg. Man kanske kan övertala mamma att köpa den till mej, när jag behöver en då. För jag har blivit så beroende av toppar och leggings! Denna kostar 149 kr!

Topp från Bubbleroom.se

Detta ska jag bära mycket i sommar!

Nu när det varit lite varmare har jag börjat använda knälånga leggings. Det blir varken för varmt eller för kallt och passar dessutom nästan till allt.

Leggings från HM


Härliga toppar som sitter väldigt löst i ett härligt material är alltid skönt när det börjar bli varmare. Och dom passar perfekt till leggings(ovan) och även jeans.

Topp från HM


Att ha många smala armband är alltid fint. Särskillt med enkla kläder som toppar och leggings(ovan). Jag tycker själv det är finast när dom är lite diskreta och inte syns för mycket.

Armband från HM

Converse är väldigt skönt på sommaren då man vill ha något som är lätt att röra sig i och även är otroligt sköna. Dessutom finns dom i alla möjliga färger och mönster och passar till allt.

Converse från Polyvore.com


Fint i vår/sommar!


                                       99:- på HM


                                       299:- på HM



                                    149:- på HM





Byta stil?

Det känns som om jag håller på att byta stil, omedvetet. Det låter jättekonstigt. Men för ca ett år sedan hade jag massa svart, snelugg och hade typ stilen "fashioncore" ungefär... lr nått. Och nu har jag typ leggings och ganska u-ringade tröjor som inte är svarta utan lixom vita och blå osv... Det är lite creepy. Så nu vet jag faktiskt inte vilken stil jag har!

Men det kanske du kan svara på?


Presenter

Jag glömde skriva vilka presenter jag fick igår av mina kära fränder!

Jag fick
100:- på Shock av Maja
Mintpastiller av Maja
150:- på HM av Hedda
Amulett av Liv
100:- av Tove
20:- av Filippa

Jag har för mej de va allt :)

Tack så mycket!

Brunch + Stan + Film = Najs!

Idag va det Brunch på Hotell Liseberg Heden. Det va supergott! Jag har säkert gått upp ett kilo eller något!
När vi vart klara gick vi till HM Och jag köpte en fin tröja. Som va blå och vit med ett fint tryck. Den va jätteskön verkligen! Sen åkte vi hem och såg på en film som hette "9" av Tim Burton. Den va asbra! Och åt massor av godis! Jag köpte även en skrivbokAkademibokhandeln!

149:-HM



Brunch

Idag ska jag och Agnes ha vårat "kompiskalas" som då blir en härlig brunch men några från min klass, några från Agnes klass och några kompisar utan för skolan. Ska bli otroligt mysigt!

Lets Dance!

Själv tycker jag att det är ganska tråkigt att kolla på. Eftersom man sett det i några år nu?
Men mina favoriter har dessutom åkt ut, alltså inte ett dugg kul. Så medans mamma och
syrran
kollar på det sitter jag vid datorn och lyssnar på musik :)

http://www.youtube.com/watch?v=U2uH0FotAd0 <--- min nya favoritlåt bland ballader :)

Vill blondera!

Jag vill blondera mitt hår! Och ha kvar lite svarta slingor och kanske köpa någon toning i någon skrikig färg. Då kommer det bli väldigt najs!

Yrrol<3

Nu har man vart med Hedda hos hennes sköthäst som va supermegasöt! Han va jättehärlig att rida. Väldig snabb i stegen. Men det beror nog på att han tar STORA steg. Men han va jättefin. Men det va jävligt dyrt att ha en sköthäst där! Nästan 2000:- i MÅNADEN! En gång i veckan då + att man får rida och gör vad man vill med hästen och så.

ska köpas på Shock!!


49:-


149:-

Strumporna passar perfekt till tyllkjolen jag gör i textilen!


Fin jacka




Fina byxor

Har hittat ett par snygga byxor som jag vill ha. Ska försöka övertala mamma att köpa dom till mej!
Fast det går nog inte så bra... men man kan alltid försöka! :)


549:- på Shock


OMG! OMG! OMG!

Det har hänt något fantastiskt! Frank Iero från My Chemical Romance ska ha TVILLINGAR!!!!
I sommar redan!!! OMFG!!!! Gud vad jag önskar att jag va en av dom barnen i morsans mage!


Kommit hem från skolan

Kom hem från skolan för några minuter sedan. Har textil och jag ska göra en stor tyllkjol som är svart, vit och rosa. Sen hade vi spanska, hade då läxförhör. Jag hade typ rätt på alla. visst är jag duktig? Sen hade vi musik och matte(diagnos) blev nästan klar. :) Jag, Kim och Hanna(lärare) diskuterade hur man gjorde när man skulle välja gymnasium. Va faktiskt ganska intressant eftersom vi börjar närma oss de valet.

Vilket är erat favoritämne i skolan?

                                              Smexig!


Nu är man hemma igen

Nu har jag varit hos Hedda. Jag väntade i 40 minuter på spårvagnen! Jävla vagn!
Men det va roligt när vi kom fram, först åt vi lite, för dom höll på att göra
potisplättar eller nått och sen gjorde vi dubbelkullerbyttor :D
De va faktikst roligt men jättesvårt typ.

Bilder kommer i morgon :)


Läxor

Slutade vid lunch idag, våran dramalärare är bortrest.
Jag kommer snart åka till min kompis, men jag har bestämmt mej för att först göra lite läxor.
Har nämligen både matte och engelskaläxor just nu.

Dåliga hundägare

Jag stör mej på dåliga hundägare! Till exempel sånna som inte plockar upp hundskiten efter att hundenskitit. Men några av dom värsta är dom som klappar hunden när dom skäller för att lugna ner hunden eller få den att sluta. Då berömmer dom ju hunden för att den t ex skällt på en annan hund!

Men dom värsta hundägare är dom som är djurplågare och plågar dom. Men nu pratar jag med dom som gör det jobbigt för dom runt omkring.

Vaknade 7 idag

Idag vaknade jag klockan 7. Jag va faktiskt riktigt duktig och gick upp nästn
direkt och klädde på mej, sminkade mej och plattade håret ;)
Snart ska jag nog äta frukost och sen drar jag till skolan. Men jag slutar vid
lunch så det är väll inte så farligt idag då.

Efter skolan ska jag vara med Hedda, vi ska ha trevligt :3

Var beredd på BILDBOMB!!!!


















Tillbaka från ridningen!

Nu är jag tillbaka från ridningen. Det va jättekul idag. För det första va vi bara 3, för 4 stycken va inte där.
Sen fick jag Peppar och jag fick henne att gå i form och sen galopperade vi och hon gjorde typ bakut lr nått
sånt läskigt. Men hon va jättesnäll. :)

Ridning

Om 6 minuter kommer mamma och hämtar mej, för vi ska åka och rida.
Men Agnes är typ sjuk så hon följer inte med. Andra gången i rad nu. Tycker faktiskt lite synd om henne nu.
Men aja. Jag hoppas att ingen innan mej väljer Peppar, för jag vill ha henne ;)

Nu borde sommaren komma!

Nu vill jag att sommaren ska komma! Då morsan inte blir sur för att man inte har höga strumpor...
Det va ju så varmt i går så jag kunde inte låta bli ;) Jag bjuder på bilden :3


Alice in Wonderland

Nu har man vart och sett Alice i Wonderland 3D! Jävlar vad bra den va! Jag bara älskade han som gjorde hattar(Johnny Depp). Han va så rolig och haren som va så bäst!


Bilder från idag!


Nu känns det som sommar!








Födelsedag!!!

Idag fick man prinsesstårta med rosa parcipan när man gick upp. Och massa fina presenter.

Jag fick (text)
500:-

Jag fick (foto)














Nattlinne(över)

Köpt idag!

Penslar och borstar från HM. Foundation från maybeline.


Anges present är redan inslagen och klubban är uppäten.
Så det blir inga bilder på det. :)

Födelsedagspresenter!





Uppköpt(under)
 

Stan idag

Va ju nere på stan idag. Köpte faktiskt upp hela presentkortet, förutom 2,50. ;)
först skulle det bara va jag, mamma och syrran. För jag fick inte tag i någon.
Men sen ringde Hedda. Så jag, Hedda och Agnes gick tillsammans medans
mamma gick och antagligen köpte lite presenter till mej och Agnes. :3
Sen åkte Agnes och mamma hem och jag och Hedda va nere lite till.

Jag köpte
foundation 119:-
Foundationpensel 30:-
Liten pensel 20:-
Ögonskuggsapplikator 20:-
Kärleksdryck 25:-
Klubba 10:-
Present till Agnes **:-
Söndagsgodis 10:-


Stan idag

Jag ska åka till stan med mamma och syrran. Ska nämligen köpa present till Agnes
och även lite smink, som ni vet. Och mamma kanske kanske köper någon present
till oss ;) Fast då får inte vi vara med. För man ska väll inte veta vad man får?

Familjekalas!

Idag har man haft familjekalas från klockan 1. Nu håller dom sista gästerna att åka
hem. Fick några grejer. Såklart x)

Jag fick
HM-kort  200:-
Presentkort Bengans 179:-
Prudukter - bodyshop *249:-
Middag med mormor, anders och syrran

I morron blir det nog stan med Hedda. Ska nämligen köpa lite saker!

Ska köpas
Present till Agnes *20:-
Smink

......................................................................................................................

* Ungefärligt pris
* Ungefärligt pris

Dålig uppdatering!

Förlåt för dålig uppdatering! Men jag har inte hunnit med att skriva så mycket, och har framför allt inte så mycket att skriva om. Men nu kan man väll säga att jag har det.
Vi va på teater idag :) Den va faktiskt ganska bra, gav den 4/5! Jag fick gå upp på scenen med några andra under föreställningen!!! ;)
Nu ska jag nog vara lite social med Hanna. För annars kommer vi ha megatråkigt!

Bildbomb från idag!

Jag och Liv gick ut på rasten och tog lite bilder på mej! Hehe, vissa ser lite wierd ut, men jag bjuder på dom! ;)












God morgon!

Vaknade för lite mer än 1 timme sedan typ. Om 1 timme typ kommer någon och ska kolla på mammas smycken. Efter det ska vi åka till brorsan och hans flickvän, för dom har flyttat till en annan lägenhet. :)

Indoor Walking

I morse gick jag ett Indoor Walking-pass på 45 min. Börjar få bättre kondis har jag märkt. Ganska bra :) Sen åkte jag och mamma hem och duschade och sen stan ;)

Bildbomb!


                                         Marsvinen

Miniatyrkorve (under)
 














                                           Fåglarna








                                           Råtta





Prao-veckan is OVER!!

Äntligen är prao-veckan över! Har skitont i fötterna, så detta görs inte om!
Idag tog jag med kameran och fotade dom små marsvinen! Fast inte alla. ); Och lite fåglar.
Kommer bildbomb när jag laddat in dom i datorn!

Trött efter en dag med mycket jobb!

Gud vad man blir trött efter sex timmars arbete! Hur ska jag kunna jobba när jag blir stor? när jag kom hem la jag mej direkt i soffan. Skönt efter att ha åkt buss och spårvagn i 20-30 minuter.
Nu sitter jag och lyssnar på Rise Against - Hero of War, som jag berättat om i ett tidigare inlägg, och äter vaniljglass och Jordgubbs-smoothie som är så himla gott!

Imorgon tar jag med min kamera till prao-platsen och jag komemr fota dom små marsvinen och kaninerna! Då blir det en ordentlig bildbomb!

Ögonfransar?

Jag tänker önska mej lösögonfransar i födelsedagspresent! Typ sånna coola som har olika färger och så. Eller sånna med rosa eller lila fjädrar längst ut! ;) Köp sånna till mej! (a' ;3

Rise Against

Det finns en sån jävla bra låt med Rise Against! Fast dom spelar den på radion hela tiden. Eller iallafall ibland! Den hter Hero Of War.

http://www.youtube.com/watch?v=_DboMAghWcA&feature=related <--- klick!


Vaknat tidigt

Idag har jag vaknat tidigt! Jag drömde en jättekonstig dröm som jag glömt nu. ;) Snart bär det av till prao-platsen. Idag tror jag att vi ska städa hamsterburarna. Dom är inte så många. Kanske 11 små, det blir som 3 stora burar. Men detta går antaglien snabbare!


Bilder från GFRK!








 <--- Romeo<3<3<3

Ridning.. Och mer ridning

Red med några i skolan idag! Delade en SKITstor häst med Lydia från 6:an. Hon va trevlig :) Dom som ridit lite längre skulle rida först så vi typ travade och galopperade lite och sen ledde vi hästarna när dom som inte va vana bär dom red. Sen åkte vi hem och jag åt klasskaka på spårvagnen, mums! Sen stack jag till ridningen, vi hade teori. Först skulle vi kolla på olika träns och sadelsaker -.-' Sånt man redan kan alltså, för jag kan reda sadla, tränsa och sätt på alla skydd på ALLA hästar i stallet! Sen skulle vi brodda Zingo, man delades in i 2 grupper. Men eftersom vi är ojämnt antal fick en va själv, det blev jag. ;) Gick väldigt bra :)


Snö och ridning

snart ska jag sätta på mej mina ridkläder som jag ska nu när vi ska rida ;) Jag längtar faktsikt ganska mycket ändå! Hoppas jag får dela häst med en dålig eller mindre bra och får rida sist ;)

Skriver mer efter



Inga bilder i bloggen

Jag har inte laddat upp så mycket bilder i bloggen. Det beror på att dom flesta bilder jag har är redan uppladdade på min gammla blogg eller på min bdb. Det blir väll lite tråkigt att se samma bilder hela tiden? Det skulle nog jag tycka ;)

Om EXAKT 2 veckor fyller jag
(och Agnes) 14 år! Gud vad jag längtar!

Tonårsmamma

Sitter ensam i mosters hus och ser på Outsiders. Just nu handlar det om tonårsmammor. Ååh, ad jag vill att någon i familjen ska få en liten tjock bebis som jag kan passa! Jag längtar faktiskt till jag får ha en liten människa i magen. Fast jag oroar mej för att det ska göra ont! Men sånt är livet?

Jobb, jobb.. och mer jobb!

Idag va det prao, som jag redan berättat. Klockan 09:07 tog jag spårvagn 11 från Ekedal och åkte ända till Centralstationen! Därifrån tog jag buss 43. Jag räknade ut att det tar ungefär 40-50 minuter att åka till Bäckebol Köpcentrum.
Jag praoade med 2 andra tjejer som då kom från samma klass, men dom va jättetrevliga. Fast dom va 1 år äldre, men de gör inget.
 Vi städade marsvin/kanin-burarna. Det va ganska jobbigt, sen gav vi smådjuren och fåglarna mat. Usch vad alla fåglar låter hela tiden!! Men det gör inget. Då hade vi jobbat i ca 3,5h med det. Så vi bestämde oss för att äta lunch. Och man får äta när man vill!
Sen gjorde vi massa småjobb. Dom 2 andra tjejerna städade i ett stort akvarium och jag monterade transportburar och ställde upp dom på en hylla och sen fixade jag lite med koppel och halsband för hundar och sen packade jag upp lite lådor och sen fixade jag lite med fågelmaten. Det blev en riktigt lyckad dag! I morgon blir det ingen prao, för då ska jag rida med några i klassen! Jag kommer berätta mer om det senare, eller i morgon! :)


Prao!

Idag är det första prao-dagen! Ska praoa på en mysig lite djuraffär med 2 andra som jag inte känner. Jag hoppas att dom inte känner varandra! Efter ska min mosters man hämta mej och så ska jag äta hemma hos dom! Ska bli mysigt. Det kommer bli pinsamt att komma dit och bah "Hej, jag ska praoa här" sådär random! Usch! Det är alldeles pirrigt i magen!


RSS 2.0